Mapping Catedral de Tarragona

M A V

Mapping Audio Visual

Màrqueting de Continguts

Màrqueting de Continguts

Producció i execució d’esdeveniments audiovisuals ajustats a les necessitats de promoció i branding del client.

Mapping Gran Format

Mapping Gran Format

Espectaculars videoprojeccions de grans dimensions amb àudio quadrifònic. Fan vibrar al públic. És un espectacle de caire social.

Mappings Audio Visuals Promocionals

Mappings Audio Visuals Promocionals

Videoprojeccions comercials: productes, aparadors, restaurants, discoteques, fires…

Experiències Audio Visuals Interactives

Experiències Audio Visuals Interactives

Instal·lacions audiovisuals amb participació del públic.

Que és un Mapping Audio Visual?

Projecció Audio Visual Personalitzada

La diferencia entre una projecció de vídeo tradicional amb una de vídeo mapping és que el vídeo tradicional és projecta en dues dimensions, sobre una superfície plana i llisa, esta dissenyat per a la reproducció en 2D. En canvi, el vídeo mapping es projecta sobre espais amb volum, creant efectes i sensacions molt més reals i poderoses.

El vídeo mapping està renderitzat especialment per a la superfície sobre la qual s’ha de projectar per tant sempre es personalitzat. Quan se li incorpora so estèreo dissenyat i remasteritzat per al projecte és converteix en un espectacle de mapping audiovisual.

Disposem de diversos productes audiovisuals d’alt component tecnològic amb oferta limitada mercat. Mitjançant els quals dissenyem projectes de màrqueting per al client amb serveis clau “no copy” i diferenciació. Incloent previ/post seguiment i anàlisi de repercussió mediàtica.