“Retro” al Festival Internacional de Mapping de Girona

Seleccionada la nova instal·lació interactiva “Retro” pel Festival Internacional de Mapping de Girona que es celebrarà els dies 31 de juliol, 1 i 2 d’agost. Creada per Marc Koulomek i Sergi K-sero de MAV.

L’obra s’inspira en el moviment retro-futuristic, el qual en serveix per progressar en el nostre camp artístic, contràriament, avancem cap enredera, creant un concepte atemporal, amb contradicció en la epoca en la cual ens situa, buscant la inspiració en aquells suposats futurs imaginaris creats molts anys enredera, que a la seva vegada, crearan un nou futur únic sota el concepte actual de l’artísta i de la cultura que ens rodeja.

MAV Cercles és una instal·lació interactiva audiovisual que utilitza la tècnica del vídeomapping per transformar una escultura reciclada feta amb pots de cartró. Una instal·lació que funciona de manera automata, ella mateixa va canviant d’ambientació sonora i visual. Però són els espectadors qui mitjançant dos controladors de fusta, posen en marxa els continguts i juguen amb els paràmetres dels instruments.